sâmbătă, 14 noiembrie 2009

La muuulti ani mie! (hihihi)

Sambata, 14 noiembrie... cand a zburat timpul? Ma gandeam zilele astea ca a mai ramas atat de putin pana la ziua mea... My b-day... Nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine aceasta zi a reprezentat mereu un motiv de emotie (pozitiva) si fluturasi in stomac, si nicidecum de ganduri "ufff, a mai trecut un an... i'm older!". Stiu ca unii ar putea gandi "lasa, mai stai tu vreo 10 ani si mai vorbim pe urma", insa eu sincer cred ca sentimentul asta de veselie si de "hihihi" interior care imi apare in fiecare an cu vreo 3 luni inaintea maretei zile, nu se va estompa ori disparea vreodata. Pentru simplul fapt ca nu are nicio legatura cu varsta, cu timpul, cu cifrele astea care se tot schimba de la un an la altul... Nu. Starea mea de bine se leaga de faptul ca, dintre toate zilele dintr-un an (exceptie facand aici doar Ajunul Craciunului), my b-day mi se pare cea mai speciala. Poate suna un pic narcisic, insa recunosc fara strop de rusine ca imi place de mor sa fiu felicitata, pupata, imbratisata si, de ce nu, cadorisita... Imi fac bine toate aceste mici evenimente. Si, pana la urma, cui nu-i place sa fie the center of the world (sau macar sa ii se confere dulcea iluzie cum ca ar fi) pret de 24 de ore?? Eu, una, nu ma sfiesc sa afirm ca iubesc ziua de 28 noiembrie din fiecare an tocmai pentru ca atunci si doar atunci, it's my b-day "and I can cry if I want to" :D.

Asta-i tot. Elucubratii pe marginea zilei mele o sa mai cititi probabil, ca, deh!, o zi de nastere am si trebuie sarbatorita cum trebuie ;). Next chapter: the party i'm planning to throw.


Nitie!

5 comentarii:

  1. Pai sa throw a huge party :D. Si da... mai vezi tu peste vreo 10 ani :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Nu, nu, eu ma incapatanez sa cred ca starea de bine o sa ma tina toata viata (sau macar inca vreo 20 de ani de acum incolo :p).

    RăspundețiȘtergere
  3. Laaaa muuulti aaaniii!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit ieri postul împreună cu Sylvie. Dezmăţ deci. ;))

    RăspundețiȘtergere