sâmbătă, 5 septembrie 2009

E sambata...

E sambata dimineata. Iar eu, in loc sa imi fac constiincioasa bagajele pentru Bucuresti, stau pe net si parca nu imi vine sa ma mai ridic din fata calcului... Mda, o sa imi treaca :).

Yeah, azi ma intorc in capitala, pentru "perioada de foc" (more or less). Ce sa va spun, abia astept sa ajung acolo, sa imi vad prietenii, sa merg la film, sa stau de povesti cu my cousin, sa il vad pe Charlie Motanul, sa ma plimb prin parcuri, sa ma agit (imi lipseste agitatia dupa atata liniste!)... toate acestea nu neaparat in ordinea mentionata. Si, da, o sa imi continui si pregatirea pentru Za Master, fiindca e musai sa intru! :D Dar mai multe despre subiectul "eu si Bucurestii" cand o sa be there.

Asa. Ce am mai facut? Hmmm. Multe si greu de asezat in pagina in ordine cronologica ori macar coerenta. Pai, voi incepe cu surpriza extrem de placuta pe care mi-au produs-o comentariile la postul anterior. Comentarii pe care le-am apreciat sincer. Lasand la o parte faptul ca povestea mea (trista?) are replici fidele in vietile multor altor sufletzele (chestie care e destul de tragica, daca ne gandim ca nimanui nu-i plac basmele care nu se termina cu happy end..), m-am bucurat ca sufletzelele care au dat peste pagina mea personala au dorit sa imparta cu mine o parte din trairile lor, din propriile povesti. Nu stiu cat pot exprima eu aici din ce am simtit citindu-le comentariile, dar, believe me, mi-au adus un zambet dulce pe buze si o caldura placuta inside... Thank you, once more! Va multumesc si pentru ca nu ma asteptam ca blogul sa imi fie citit si de altcineva inafara de prietenii mei :).

Altfel, sambata trecuta am fost la Brasov. Nu am prea multe de povestit de acolo, insa trebuie sa mentionez totusi plimbarea pe Republicii, cu tot cu "prajitura cu ciocolata" care s-a dovedit a fi o simpla budinca (?!) si concertul ad hoc al celor numiti Indios Blancos. Acestia din urma chiar mi-au placut (spre deosebire de minunata "prajitura"...). Poate si pentru ca m-au facut sa dansez (discret) in mijlocul multimii de curiosi stranse in jurul lor, poate si pentru ca m-au binedispus (pe mine, leguma plictisita pana in acel moment), poate si pentru ca erau foarte simpatici si vorbeau limba spaniola :D. A fost dragut.

Iar saptamana asta mi-am tot gasit de lucru prin casa, mai ales ca aflasem intre timp ca plecarea la Bucuresti avea sa se produca mai devreme decat imi propusesem initial (pe motiv de avut grija de Charlie Motanul). Asa ca nu am mai iesit cam in fiecare seara cum faceam pana mai deunazi, in schimb am citit, am facut curat, am invatat pentru master... si m-am uitat la US Open :). Si asta pentru ca mi-era dor de Rafa Nadal. L-am si visat intr-o noapte (asta ca sa va dati seama cat sunt de disperata :p).

Cam asta ar fi... Nu am inspiratie acum. Cred ca muza mea s-a inecat in ceasca de 3 in 1 din dimineata asta. Too bad. Sper sa o readuc la viata curand :).

P.S. Love this song!




La Roux - Bulletproof
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

  1. Welcome back la ploaie. Eventual acompaniată de o cafea făcută la ibric :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaaa, multa, prea multa ploaie. Si totusi... tocmai remarc ca a iesit soarele :D. It's good to be back!!

    RăspundețiȘtergere